Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
nemůžu přijít na to, jak se lepí ochranné sklo objektivu na fotoaparát mobilního telefonu.
V balení je instalační rámeček (z plexiskla, to průhledné na fotce) a ochranné sklo. Obojí je větší než fotoaparát na telefonu, ale na ty čočky to jinak sedí.
Co s tím přesahujícím? Přece se to nějak nevyřezává
Děkuju za rady.
Díky. Bude to tak, že se to lepí jen na čočky. A ty jsi to měl na tom skle (nebo folii) nějak vyřízlé, že pak zůstalo jen sklo na čočce?
Řekl bych, že je to ochrana jen čoček.
Položíš průhledný rámeček na modul foťáku, ten Ti udělá rovinu s čočkama fotáku, nalepíš ochranné sklo na čočky foťáku a zvedneš ten černý čtverec i s tím průhledným rámečkem.
Něco jako tady . Jen on tam má to ochranné sklo už spojené s tím průhledným rámečkem
To vypadá podobně, takže z toho skla co mám já, by se měly "uvolnit" malá sklíčka na čočky? Teď to nemám u sebe, ale já tam žádné výřezy neviděl. Ale i tak děkuju.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.