Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ochrana objektivu - iPhone 13

Od: pave® odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

nemůžu přijít na to, jak se lepí ochranné sklo objektivu na fotoaparát mobilního telefonu.

V balení je instalační rámeček (z plexiskla, to průhledné na fotce) a ochranné sklo. Obojí je větší než fotoaparát na telefonu, ale na ty čočky to jinak sedí.

Co s tím přesahujícím? Přece se to nějak nevyřezává :)

Děkuju za rady.

Ochrana objektivu - iPhone 13

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
A nelepí se tam jen samotné čočky? Já včera lepí na 11 a v pohodě to tam sedlo.
Ochrana objektivu - iPhone 13 #2
hodnocení

Díky. Bude to tak, že se to lepí jen na čočky. A ty jsi to měl na tom skle (nebo folii) nějak vyřízlé, že pak zůstalo jen sklo na čočce?

Já to mám pravé vcelku, v tom bílém podkladu jsou výřezy na čočky a důvodu a to cele je zakryté průhlednými sklem. Jako jeden celek. Takže jsem to jen nasadil na ty čočky, to se vycentrovalo samo podle nich a nalepil. U té 13 to průhledné sklo slouží jen jako vycentrování.

hodnocení

2x

Řekl bych, že je to ochrana jen čoček.

Položíš průhledný rámeček na modul foťáku, ten Ti udělá rovinu s čočkama fotáku, nalepíš ochranné sklo na čočky foťáku a zvedneš ten černý čtverec i s tím průhledným rámečkem.

Něco jako tady . Jen on tam má to ochranné sklo už spojené s tím průhledným rámečkem

hodnocení

To vypadá podobně, takže z toho skla co mám já, by se měly "uvolnit" malá sklíčka na čočky? Teď to nemám u sebe, ale já tam žádné výřezy neviděl. Ale i tak děkuju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]