Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plné uložiště na mobilu během natáčení videa

Od: ales odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,dokázal by mi někdo poradit, prosím? Natáčel jsem delší video na mobil a poté se mi ukázalo, že úložiště je plné a video se tudíž neuložilo. Je reálné, když například smažu nějaké soubory, nebo cokoliv, že se i video zpětně někam uloží, nebo že ho někde najdu, prosím? :(Moc děkuji!Aleš

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Ne, co už není se nemůže uložit.

Já bych to formuloval jinak - co nikdy nebylo, nemůže se ani uložitit.

vernon
24.06.24 11:35
hodnocení

3x
Ne.

hodnocení

3x

Asi by Vás ani nenapadlo, že když budete točit analogovou kamerou bez filmu, někde ty záběry pak najdete, že ;)? U digitálního záznamu je to prakticky totéž.

Snad jediná možnost by byla (netuším, jestli to tak jednoduše jde), že jste záběry on-line ukládal přes Internet do nějakého úložiště (třeba Google).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]