Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stisk klávesy-pípnutí

Od: macvac odpovědí: 7 změna:

Mám mobil Aligator A430. Když jsou klávesy zamknuty,tak při náhodném stisku ktérékoliv klávesy se ozve krátké pípnutí,které upozorňuje že je klávesnice zamknuta. Když např. řídím ,tak mobil v kapse neustále píská,což mě dost vytáčí. Prošel jsem snad všechna nastavení,ale nikde jsem vypnutí této funce nenašel. Napište prosím jestli nemáte někdo s tímto podobnou zkušenost. Dík.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

2x

Zkus Nastavení-Profily-Volba-Přizpůsobit-Klávesnice-Volby-Změnit

aligator-a430-manual.pdf 960.53 kB
macvac
hodnocení

Díky za snahu mi pomoct. Ale ani to nepomhlo. Jsou tam možnosti tichý nebo klik,ale při obou možnostech stále pípá. Zkusím se zeptat ještě u výrobce jestli by nešlo přehrát třeba software,ale bojím se že u tak jednoduchého telefonu to asi nepůjde. Ještě jednou dík.

hujer

A v autě ho musíš mít v kapse?

macvac
hodnocení

Nemusím.Vidíš díky to mě nenapadlo.

macvac
hodnocení

Výrobce mi sdělil,že to je vlastnost telefonu,a nelze s tím nic dělat.

111®
hodnocení

0x
Pofival bych se do opravneni nebo nadtsveni klavesnice oprabnrni pripadne napsat v nastaveni do příkazového řádku zvuk klavesnice.
lmgify

Myslím, že nejsi seznámený s modelem A430. Ten jede v lepším případě tak na Symbian. :-D (Nepodařilo se mi najít, co za OS používá. Všude píší jen "bez OS" nebo "vlastní OS").

Stisk klávesy-pípnutí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]