Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přenést kontakty

Od: lojza odpovědí: 3 změna:
Dobrý den mám mobil Xiaomi redmi note 11 a mám v něm kontakty jak dostat z mobilu kontakty na SIM? Moc děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Normální je přenést je přes účet google.

Pokud máte nějaký důvod dostat je na sim přímo, pak u tohoto mobilu je to malinko komplikovanější. Nabízí vám google aplikaci Kontakty, kde práce se SIM už není. Potřebujete spustit aplikaci Kontakty od Xiaomi, která v mobilu je, ale běžně ji nevidíte. Musíte v MIUI launcheru dát Nastavení - Více - Domovská Obrazovka - S nabídkou aplikací. Až pak se zobrazí všechny aplikace v mobilu podle abecedy a vy spustíte Kontakty s ikonou panáčka. Ta práci s kontakty na SIM umožňuje.

hodnocení

1x
A důvod? Do nobého mobilu se přenesou samy přes google účet popř xiaomi účet. Pokud kopii na sim neumí přímo mobil v aplikaci Kontakty, tak jsou na to i aplikace(zdarma). Jen upozorním - zažil jsem vícekrát velké problémy, pokud byly kontakty na sim i v smartphonu. Tehdy jsem to řešil přesunem všeho do telefonu a smazání z sim.
doplněno 22.06.24 10:23: Jen doplním - aplikaci Kontakty nutno vyhledat v menu aolikací, není to ta nabídka kontaktů přímo na ploše telefonu.

hodnocení

0x

Nevím jak u Xaomi, ale u Samsungu je to ve správě kontaktů-přesunout kontakty. Tam vyberete zdroj (odkud-telefon), vyberete všechny kontakty a dáte cíl (kam-SIM).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]