Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stažení z Mini DV do PC

Od: majk1973 odpovědí: 4 změna:
pokouším se stáhnout film z Mini DV Pnansonic GS 22 EGE S do PC. Přiložen byl soft DV Studio 3. Bohužel za jeho pomoci stahuju jenom statické snímky, sleduju obraz na kameře a klikáním střihám snímky, bohužel ne filmy(klipy), takže k ničemu nebo ne? Použil jsem Movie maker 2 a já nevím co všechno, ale film nestahnu ani za boha. Z Panasonicu mi poradili Pinacle Studio 9. Ale to se mi nepodařilo ještě nikde stáhnout. Je možné že kameru nejde sladit s Movie Makerem. Rozhraní i připojení funguje, ale při použití Movie Makeru nejde vůbec kameru najít, takže ani stáhnout.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Používáš i-link, nebo USB? Jaká Win? 98,XP...? Já měl podobné problémy ve Win98. Přechodem na XP a používáním Ulead8 je to bez problému.

majk1973
hodnocení

Používám USB, Win XP. V manuálu pro cameru je i-link, i když je na kameře, popsám jako nefunkční, ještě jsem ho nezkoušel.
tesyk*
Ten problém je právě v tom připojení USB, protože USB streaming neumožňuje dostatečně rychlý tok dat. Pro video to bude chtít použít výstup i-link. Nerozumím tomu, proč by měl být nefunkční, když tam je. Jedině co by mohlo být ve spojení s ním nefunkční je schopnost DVin. To by ale nemělo vadit pro stažení videa do PC. Myslím, že až propojíš PC s kamerou pomocí i-link, tak problém zmizí.
majk1973
hodnocení

Děkuju za rady připojení vyzkouším pak dám vědět jak to dopadlo.Dík

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]