Dobrý den nevím jak ale nějak jsem si zapla na troubě Gorenje BO6PY4D1 demo koukala jsem na net na stránky an videa ale nikde nic na vypnutí dema . Prosím o radu než budu muset volat na servis dekuji N.S
Nastavte čas na 00:00. Potvrďte tlačítkem START. Současně stiskněte na 10 sekund tlačítka DOBA TRVÁNÍ a VOLBA TEPLOTY, dokud se nezobrazí nápis „DEMO OFF“. Demo režim je deaktivovaný. A opačně Nastavte čas na 00:00, viz „Nastavení hodin“ na straně 11. Potvrďte tlačítkem START. Současně stiskněte na 10 sekund tlačítka DOBA TRVÁNÍ a VOLBA TEPLOTY, dokud se nezobrazí nápis „DEMO ON“. Demo režim je aktivovaný. doplněno 21.06.24 17:17:
Hledala jste v položce NASTAVENÍ funkci DEMO?
doplněno 21.06.24 17:19:
Dejte foto ovládacího panelu...vaše trouba je nějaká "zvláštnost", skoro nikde není v prodeji...kde byla zakoupena?
nika213
Dekuji ale tohle jsem už četla a tlačítko volba teploty a trvání nemám tohle je pro jinou troubu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.