Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xiaomi redmi 10 jakou aplikaci na SMS?

Od: karolok odpovědí: 2 změna:

potřebuji poradit mám mb xiaomi redmi 10 a nevím , jestli tam mám tu správnou aplikaci na příjem sms zpráv , stává se mi , že imternetové bankovnictví mi přijde kod až na podruhé? A i když mi někdo píše , nepřijde mi sms?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vyzkoušel jsem jich několik a nakonec jsem se vrátil k té, která je součástí telefonu od výrobce. S těmi kódy se to někdy stává, je to prostě elektronika. Že nepřijde SMS může být příčin mnoho. Také je potřeba někdy restartovat telefon, nebo ho úplně vypnout a po nějaké chvíli opět zapnout. Jednou mi při podobném problému vyměnili simku, už měla pár let a pár telefonů za sebou..

111®
hodnocení

0x
Co vymyslis, Redmi10 ma vlastní aplokaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]