Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Datový plán na tel. poco f6 pro, hyper os 1.0.3.0, android 14 q1

Od: fidelian® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, nikde nemůžu nalézt nastavení datového plánu. Nevíte kde bych ho mohl najít? S pozdravem Bohušp.s. telefon Poco F6 Pro, systém Android 14 Q1, Hyper OS 1.0.3.0

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Zkuste hledat v aplikaci Optimalizace

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, v Nastavení do vyhledávače (je hned pod názvem Nastavení) zapište slovo datový - u mě naskočí dvě položky a pokud tam nenajdete ono požadované, tak to tam není (nebo se to jmenuje jinak). Zdravím!
doplněno 19.06.24 19:44: fidelian - kolega Vám to našel. Já tuto funkci asi k ničemu nepotřebuji, když mám data neomezená. K čemu to je tedy dobré?
doplněno 19.06.24 20:59: fidelian - díky, tak to nepotřebuji a mám o starost méně.
hodnocení

Lze tam nastavit datum obnovení datového paušálu. Mělo by to být kvůli korektnimu počítání spotřebovaných dat.

hodnocení

Datový plán se skutečně nalézá v aplikaci Optimalizace. Jenom je to tam trochu schované pod ikonkou nastavení a dál pak pod Využití dat a dál Datový plán. Děkuji za odpověďi a mějte hezký den.

p.s. Pod vyhledáváním v "obyčejném" nastavení jsem to nenašel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]