Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV – krátké výpadky obrazu i zvuku

Od: delta® odpovědí: 6 změna:

Zdravím všechny. Mám TV – LG 42 LS 5600, chvílemi mi vypadne obraz i zvuk. Nevíte, čím to může být? Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Nevíme. Třeba proti, že nikdo netuší jak máš udělaný příjem? Klasická anténa, či satelit, nebo po internetu? Povídej, přeháněj.

hodnocení

Mám kabelovku, jsem u Vodafonu.

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, já to řeším novým přeladěním TV kanálů v menu STB/v menu TV (několikrát do roka se to samo rozladí, obraz stojí nebo kostičkuje, zvuk se seká). Zdravím!

111®
hodnocení

2x
Mně to dělá také a zatim ksem neprosel na to proč. Mam Vodafon. Mozna to dělá lednice.

hodnocení

2x
Na 99% problem kablovky a nie Tv samotnej.
vladimir*

Stejný problem řeším též. Tevizí to určitě není .V podvečerních hodinách na Čt 1 vypadává zvuk i obraz .Děje se to na všech programech od ČT.Na obrazovce s oznámením,že není signál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]