Ahoj, přestaly mi včera fungovat data na Iphone 13. Restartovat, režim letadlo, vyndat a vložit sim nepomohlo. Operátor mi potvrdil že data fungují. Když ale zapnu hotspot tak na připojeném zařízení internet funguje jak má. Neví někdo kde by mohl být problém? Díky
Dobrý den, mně pomohlo měnit v Nastavení iPhone připojení k síti (3G, 4G, 5G), tak dlouho, až to zase správně naskočilo. Já se s tímto problémem u iPhonu potýkal poměrně často. Zdravím! doplněno 13.06.24 17:23: dejf - tak, jak to dopadlo? Už to zase funguje? doplněno 13.06.24 18:03: dejf - díky, fajn. Asi to bylo to, co jsem psal. Já měl tenkrát iPhone 6, tak už si to Nastavení nevybavuji přesně. No, příště už budete vědět, kam sáhnout.
dejf
Nakonec jsem musel resetovat nastavení sítě a už vše funguje jak má
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.