Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje připojení usb kabelem

Od: korendor® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den mobil My phone UP SMART LTE běžně propojoval kabelem usb s notebookem W10. Klasický mobil s Android se propojí bez problému,ale nyní tento mobil s os Kaios nepropojí. Řeším to nouzově vyjmutím pamětové karty a zde provádím změny. V nastavení mobilu mám Uložiště usb povoleno. Děkuji předem za radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Máš jiný nebo stejný kabel jako u původního telefonu? Některé kabely umí jen nabíjet, nikoliv přenášet data.
hodnocení

Prohodil jsem par kabelu navzájem,všechny funguji. Zajímavé je,ze mi to drive nacitaío v noteboku bez problemu. Objevilo se mi to My phone a hned po kliknuti nabídky pamet telefonu a paměťová karta.

111®
hodnocení

0x

a některé OS vyžadují aktivoval "Ladění USB" a aktivovat "Možnosti vývojáře"Jde o to co potřebuješ dělat, jestli fotky tak si nainstaluj na Mobilu a Notasu "MyPhoneExplorer" A mlžeš fungovat přes WiFi, Bluetooth, nebo kabel..

thetruth
07.06.24 14:20

Na KaiOS?

111®
Ze by to byla blbost? Tak ignorovat.,

hodnocení

0x
Otevřít v PC správce zařízení a podívat se, co nového se objeví po připojení mobilu. Jestli vůbec něco.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]