Nejste přihlášen/a.
Prosím o posouzení zdali materiál na fotkách má nějakou cenu nebo to vyhodit.
Děkuji
Taky toho mám doma plnou bednu a je mi to líto vyhodit. Už to tam leží pár (desítek ) let. Cenu z toho má možná pár věcí (keramické objímky na žárovky, možná věnečky...). Nabídněte to za odvoz, ale budete časově vázán, až si proto někdo přijde. Takže asi vybrat těch pár věcí a zbytek do elektroodpadu.
Chystám se udělat totéž pokaždé, když tu veteš vidím, ale nějak na to nemám sílu .
Ještě mě napadl "blešák" (znám ale jen ten v Praze ). Tam se často prodávají neskutečné předměty. Strávíte tam ale celý den s nejistým výsledkem.
Keramicke poistkove spodky a vrsky mozno pre nejakych z klubu, kde opravuju stare opevnenia z 1935 - 1938.
Keramicke objimky na ziarovky vydrzia vela, vhodne pre stare klasicke ziarovky nad 100W, ale to skoro nik nepouziva.
Zvysok do separovaneho odpadu, nema to cenu a dnes sa pouzivaju Wagi namiesto vencekov, istoci su mensie a viac vydrzia ...
Nabídnout nějakému nadšenci/(elektro)sběrateli nebo pokud žádného neznáte tak bazoš (nebo nějaká aukce, nevím do jaké míry ještě funguje aukro, auktiva, odklep) nebo možná lépe elektrobastlírna (tam se pohybujou lidi z oboru), kde se toho někdo ujme. Pokud to dáte za symbolickou cenu (řekněme za stovku; hodnota toho "šrotu" je podle mě daleko větší), neměla by být o zájemce nouze.
Já teda mám doma plno takových věcí a nemám to už kam dávat, jinak bych to bral všema deseti. Nějakou kloudnou hodnotu by ještě mohly mít ty dva vypínače, pro někoho možná i ty trojfázové zásuvky (zvlášť ta plochá se už dneska nesežene). Pojistky (teda spodky) v originál obalu jsou tak pro sběratele, to by byla škoda otvírat.
Za mě nevyhazovat, přinejhorším někomu darovat. Taky by se dal zkusit nějaký bazar, co za to nabídnou, oni to pak třeba po deseti, dvaceti korunách rozprodají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.