V listopadu jsme koupili set top box XtendLan XL-STB1 a obcas se stavalo, ze se resetovalo nastaveni (rozhazelo se serazeni kanalu (preladil se?), zacaly se zobrazovat titulky...). Posledni dobou cim dal casteji, tak jsme objednali jiny, ale ten se uz taky dvakrat behem peti dnu resetoval. Cim to muze byt?
Podobně se mnou občas žertuje Strong SRT-8213. Seznam se přeskládá do pořadí, v jakém jsem multiplexy ladil a u všech stanic z jednoho náhodně vybraného muxu se aktivují titulky. Nemohu zaručit, že je za tím vždycky stejná příčina, ale v poslední době jsem si několikrát všiml, že v seznamu stanic při tom došlo k nějaké změně - buďto něco přibylo nebo nebo nějaký TEST dostal řádné jméno. SRT-8213 bohužel nemá v menu možnost vypnout vyhledávání nových stanic.
Pokud váš STB má možnost vypnout aktualizaci seznamu stanic, zkuste to vypnout. A jestli máte možnost uložit nastavení na USB, udělejte to a seřazení obnovujte z téhle zálohy. Případně můžete zkusit najít, zda neexistuje aktualizace firmwaru.
Mohou být zakrytý už z výroby Co jsem kupoval při prechodu na novou normu 4 stejný kusy pod stromeček, tak všechny měly perforovanej plechovej kryt polepenej fólií i přes ty větrací místa. A jako vrchol demence ta folie nebyla jako to poslední, jako že by v ní byl zabalen celej výrobek, ale fólií byly potaženy zvlášť dno a zvlášť vršek, pak teprve sesroubovano k sobě a navrch, na tý folii, záruční "pečeť". Tohle prostě nevymyslis Ostatně kvalita taková, že 2 ze 4 do dvou let chcíply na vyschlý kondiky (a to byla folie odstraněná).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.