Nejste přihlášen/a.
Kuchyňské hodiny s bateriovým strojkem s řízeným signálem DCF byly funkční cca 8 a půl roku.Po výměně baterie se zastaví vždy na 4:00 hodinách a pokud použiju červené tlačítko, zastaví se v 0:00 hodin. Taktéž ani po 5-30 minutách se nenaváže spojení se signálem a nakonec ani v noci mezi 2-3 hodinou ráno. V blízkosti nejsou žádné elektrospotřebiče, hodiny jsem přemístila i jinam a nic.Opakovaně se zastavují v uvedených časech. Co s tím, poradíte? Díky.
Zkus je dát ven - na balkon apod... mám asi sedmery a zatím šlapaj. Občas některé mají trable s příjmem, ale nakonec se zasynchronizují. Co mám zkušenosti cca do 30minut. Když ne - opět vyjmout baterii a znovu je nechat pokusit aby se synchronizovaly. Pozor na nastavení. Každé se nastavují jinak. Některé musíš po výměně baterie nastavit na 12 00 ručně, pak se samy za chvíli spustí a skáčou každé 2 vteřiny po 2, některé ne. Nejnovější co mám cca 3roky. už po výměně
baterie si samy udělají postup a cca do 10 minut- pokud je dobrý signál se zasynchronizují.
Pokud již ti blbnou asi bych si obstaral nové (opět DCF).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.