Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sluchátka s mikrofónem, které netlačí když má člověk brýle

Od: juraja® odpovědí: 9 změna:

Zdravím.

Zháním nějaká sluchátka s mikrofónem (nějaká levnější) k Xboxu series X , ...viz dotaz.

Máte nějakou radu, doporučení.

Dík. Jura.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

z práce nám dávají sluchátka různých typů - drahá a tlustá na uši - ale potí se mi v tom hlava a tlačí mne to na hlavě přes brýle...

takže si kupuji tyto mironet.cz/...

jsou příjemně lehké, nepotím se, používám redukci do NTB - datart.cz/...

hodnocení

Díky, už ž jsem se na ně díval a zjistil sem že se prodávají i jen z jedním repračkem.

hodnocení

0x
Zdravím, jaký je na to rozpočet? Za 500 to žádná hitparáda nebude. Drátová? Bezdrátová? Dobré jsou HyperX stinger core cloud. Nemají náušníky z koženky, tak se časem nedrolí.
hodnocení

Zdravím klidně drátová.
Bohužel něco podobného mám doma a právě z takových mně bolí uši, bo mám brýle a to stiska.
Klidně i za 200kc, já nejsem náročný.
Potřebuji jen slyšet a komunikovat.

ttt
hodnocení

0x
Mám tyto: Sennheiser PC 8 USB
Zvukové je to ausus, ale na conference cally stačí.
hodnocení

Díky ale bohužel mají USB, já potřebuji Jack.

hodnocení

0x

koss.cz/...

Kvalitní a netlačí co vím z okolí.. Poptejte se jak funguje jejich doživotní záruka..

sluchatka-koss.cz/... nevím jak moc jsou aktuální informace tady.. :)

hodnocení

Díky ale nemají mikrofon, teda co sem tak zběžně zhlédl z vašeho odkazu.

Omlouvám se, přehlídl jsem..

koss.cz/... dělají i s mikrofonem ale nemám zkušenost s kvalitou mikrofonu.. Jedině objednat a ve 14denní lhůtě vrátit..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]