Dobrý den, měl bych dotaz ohledně zmizení kanálů. Z ničeho nic mi v TV zmizely kanály. Pokusím se to vysvělit. Prostě máte kanály seřazený za sebou 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19, atd... A mně zmizely kanály 11, 16 a 17, prostě je v TV nikde nenajdu a ani na toto číslo nemůžu dát jiný kanál. Prostě jak když by ty čísla zmizely. A kvůli tomu se zde ptám, jestli se zde nepotkal náhodou někdo s obdobným problémem. Děkuji Josef
Dělala mi to "chytrá" TV Sony, pokud se jí nepodařilo těsně po startu jeden multiplex naladit. Tato čísla vyřadila a už je nikdy nevrátila. Tedy až po opětovné kompletní instalaci všech kanálů. Pomohl až zákaz vyhledávání nových kanálů v menu.
Občas se stává, že vysílací kanál přejde na jinou frekvenci, pak vám zminí z nabídky. Proveďte nové automatické naladění všech kanálů. Nejspíš si je pak budete muset zase seřadit dle svého.
no mohla se bendna zbláznit. Zkuste ji tak na 10minu odpojit ze zásuvky a pak koukněte znovu na kanály. Když nebudou je třeba přeladit, ale to neplatí obecně protože nevím zdroj signálu ani vysílač..tam bych začal...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.