Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu. Zničeho nic se neobjevuje na WhatsApp oznámení o tom kdo volá - telefon pouze zvoní. Netuším kdy to přestalo dělat jedná se o telefon starší osoby. Všechny možný oprávnění, oznámení v aplikaci v telefonu jsem kontroloval dle svého a vše je stejně. Restart telefonu vyzkoušen, přeinstalace WhatsApp vyzkoušená... Telefon do továrního nastavení dávat úplně nechceme... Kdyby někdo věděl a případně poradil budeme rádi. Mockrát děkuji.
Asi Android. Jak se to projevuje doopravdy? Screenshot? Když se v aplikaci WhatsApp hledá kontakt k chatu, jsou tam vidět kontakty uložené v aplikaci kontakty telefonu? Telefonní číslo tohoto, kdo volá, (ten, co není vidět) je uložené v aplikaci kontakty? Je vidět telefonní číslo příchozího hovoru? Když se volá přes WhatsApp jinam, je vidět u volaného telefonní číslo? Co předcházelo tomu, kdy to přestalo fungovat? Není to spojené s dalšími nově vzniklými špatnými funkcemi v telefonu? Je to tak, že telefon pouze nezobrazuje příchozí hovor pouze když WhatsApp není vidět na obrazovce a / nebo je uspaný? WhatsApp musí umět telefon probudit, tohle bývá castý problém, protože telefon android je dělaný tak, aby se nedal jen tak budit aplikacemi, hned, jak se jim zachce, je to kvůli úspoře energie. Není aktivní spořič energie?
A kontakty ve vláknech Whatsappu vidíte? Nebo taky jen čísla? Už asi 2x už se mi stalo, že Whatsapp "ztratil" přístup ke kontaktům. Mám Xiaomi 11S a občas se ztratí spouusta práv, včetně přístupu na SD kartu. A není to tím, že by práva odebral kvůli nepoužívání. Asi udělali doudruzi někde chybu. Pak to vždy dva dny opravuji, než vychytám vše, co nefunguje.
Řeším stejný problém. Při hovoru musím mne hraje jen zvuk, musím pak kliknout na Ikonu WhatsApp a kliknout na Hovory a teprve pak uvidím nahoře na této kartě políčko s příjmutím a odmítnutím hovoru s případnou fotkou či ikonou volajícího a jeho jménem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.