Nejste přihlášen/a.
Jsem už starší.. Volal mi operátor z 02, že k nim mám přejít, výhoda jediná, že už mám od nich internet v bytě a nabízí, že dostanu na mobil o 2gb více a prvních šest měsíců platím o 200 kč méně než u t-mobilu, pak to bude stejně.
Přešli by jste k nim? Díky za názory
Ne. Ale zkuste zavolat do T-Mobile, že máte od O2 lepší nabídku a uvažujete o přechodu, třeba vám nabídnou lepší cenu, než máte teď.
Syn má O2 - neomezené volání, sms a 20GB za 449,-Kč bez jakýchkoliv nátlaků... a kdyby měl platby z účtu airbank za jejich podmínek, tak ještě 300,- slevu.
Takže sleva 36 % z 620 Kč - tarif 5 GB PLUS. Na začátečníka asi dobré, pokud Vám 5 GB stačí, karen.
Student do 26 může mít od T-M komplet neomezený za 350, @jmlc. Zkuste, co radí p. @mikihans (ale neříkat firmu).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.