Nejste přihlášen/a.
Zdravím, lze a mělo by to být zdarma. Je třeba ale vyměnit SIM obě za nové párové a měla (ano měla, ale nemusí) by být zapnutá jen jedna. Pokud budou obě, tak zvoní a sms chodí jen na jednu, která se patrně dříve přihlásí do systému, nebo má vyšší prioritu při programování karet. Osobně vyzkoušeno.
Omylem jsem v samoobsluze Vody odklikl 2x a tak mám čtyři SIM karty se stejným tel.číslem.Zapnutý mám ale vždy jen jeden telefon.Poštovné od nich je zdarma.
Ano, jde to.
Druhá musí být eSim.
Musíte mít neomezený tarif.
Služba se jmenuje OneNumber, je první tři měsíce zdarma, pak se platí 100,- Kč na měsíc.
Obě čísla jsou současně online, obě zařízení zvoní a můžete přijmout např. hovor na kterém z nich chcete. Dokonce, když na tom jednom například hovoříte, z druhého můžete současně volat jinam...
@mnd: Je možné, že teoreticky lze zaregistrovat k tarifu více simek, možná to tak máš omylem.
To je každopádně ale služba Dvojsimka (zdarma), která ale umožňuje v současné chvíli pouze jednu aktivní, tu, která se přihlásí jako poslední do sítě. Možná, že by to tazateli stačilo.
Hm .Ani jedno z toho u Vody nemám:
...Druhá musí být eSim.
Musíte mít neomezený tarif.
Služba se jmenuje OneNumber, je první tři měsíce zdarma, pak se platí 100,- Kč na měsíc... - neplatím
a funguje to.Zajímavé.Poslali je fyzicky 2 (+2).Sice mým omylem,ale mám čtyři.Jestli nevěříš,tak dojdi a ukážu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.