Nejste přihlášen/a.
dobrý den
mohl bych Vás poprosit o radu? hledám nějaký malý projektor na doma. Prostě se podívat semtam na film nebo sport na větší uhlipříčce než na TV. Zkusím napsat svoje požadavky, avšak asi né všechny se budou doplňovat, něco asi bude blbost tak prosím o radu nebo opravu.
pro mě by bylo nejlepší nějaký malý přenosný projektor, možnost na baterii bude super. Propojení s NTB bude fajn pomocí wifi(BT) ale HDMI vstup v záloze bude jistota. Dobrý obraz. Bude to v pokojíčku v jednom , v druhém, semtam venku,... takže minimální projekční vzdálnost pokud bude 1m bude super. Max uhlopříčka pokud by byla 100"a víc tak super. Dočetl jsem se, že hlučnost kolem 30dB je super. Pokud by bylo možné umístit projektor i pod úhlem, tak to by byla pecka! čím vic tím asi líp. A co by bylo nejvíc, tak abych mohl vysílat obraz na jakoukoliv barvy zeď (np fasáda je žlutá, doma obklad hnědý,...) nejen bílá stěna. Ale je otázka jestli to jde?
cena cca do 8tis.
kolik minimálně ANSI je dobré mít u jasu, aby byl krásný zřetelný obraz?
na co bych se měl u mých požadavků zaměřovat nejvíce?
co je z mých požadavků zbytečné, blbost,...
je v nečem hodně velký rozdíl mezi klasickým a tímto menším přenosným projektorem? V čem jako laik to poznám?
Je velký rozdíl vysílat na bílou stěnu a bílé plátno? pozná rozdíl obrazu moje oko laika?
já našel tyto a nevím jestli jsou OK, nebo zbytečné a doporučíte mi něco lepšího?
alza.cz/...
alza.cz/...
xm.cz/...
xm.cz/...
děkuji Vám za pomoc a rady z praxe
tak se prosím hned nerozčilujte...
mohl bych tedy porposit o radu, tip, jaký projektor do 10tis by byl nejlepší možný? i z těch klasických, ale lepší by byl ten přenosný s BT. Bude to využité střelím 20x/rok a nemám více na investování
děkuji za rady a tipy
Omlouvám se že neodpovídám na otázku, ale mám pro tebe dobrou radu, místo čumění 20 krát za rok na blbosti, si zvýšit kvalifikaci a příjem, Zkrátka primárně udělej lepší verzí sebe sama, protože tohle je zoufalost, vůbec jsi nepochopil ten příklad s autem, chceš nesmysl za nesmyslný peníze, za malý peníze dostaneš opravdu málo zábavy.
Ty evidentně ještě chodíš do školy a nejspíš si nechceš pořídit žádný hardware a chceš si to promítat někde na intru na zeď špinavou viď. Řekl bych, škoda 10 000!
já to pochopil a do školy nechodím. Chtěji si to kupit synové, tak se prostě ptám...za nich...
vždyť na trhu je stovky druhů projektoru do 10tis...tak kdo to pak kupuje, když to jsou všechno zbytečnosti a šmejdy? kdo se na to dívá? Jen se ptám jestli projektor musí stát 30+tis, aby se šlo na něho koukat, a za 8tis tak na to fakt se nelze dívat? jen se ptám bo fatk nevím, děkuji
Když si to chtějí koupit si nové, tak si to synové asi chtějí zaplatit, tak proč jim do toho mluvíš, opičí láska everywhere.
Použitý? A nebude tam vysvícené lampa? A když jim to koupíš ty, tak se to při druhým promítání porouchá a už to zůstane navždy v šuplíku si myslím.
Jestli to máš na doma, není lepší si koupit normální televizor? Tam podle mě obraz bude daleko lepší, nebo chceš obrovskou velikost? No nevím jestli na obyčejnou zeď můžeš dosáhnout kvalitnějšího obrazu než na televizi dost pochybuju A ta lampa musí pořádně svítit. Ale vařím z vody, nikdy jsem si takovou věc nekoupil protože..,
dobrý den
dnes mám pujčeny od znameno mini projektor Akiyo Z9 s DLP technologii, jako stoji pár kaček, ale na doma na stěnu večer uplně postačí, fakt super. My fakt nejsme nároční. Chtěl jsem to prostě vyzkoušet co to děla, i na venkovní žluté fasádě, a dnes večer ve 20:00, kdy ještě nebylo uplně tma, tak sportovní kanály šly vidět super. (teď na fasadě to je bomba)
nicméně kupuji projektor Wambo X5, který bude od toho Akiyo o mnoho lepší, ikdyž to nebude DLP. Těším se na to. Já fakt nepotřebuji mít projektor za 15tis, asi bych neviděl až takový rozdíl a tím pádem bych to neocenil. Mě bude stačit.
takže tímto je téma vyřešeno, děkuji všem rádcům i mudralům
děkuji přeji hezký večer
P.S. samozřejmě mužete napsat Váš názor na Akiyo Z9 nebo Wambo X5
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.