Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mně (a nejen mně, ale např. i uklizečkám) se celoživotně osvědčuje jako nejlepší řešení, jak odstranit pavučiny hustý smeták s dlouhou násadou, kterou dosáhnu až do koutů u stropu mistnosti. Je to vyzkoušené praxí, je to rychlé řešení, smeták je bezporuchový, nepotřebuje elektřinu a ani údržba není náročná (stačí vyklepat z okna). Asi se Vám taková odpověď libit nebude, ale vyzkoušejte si to (kdo to jednou zkusí, nechce už jinak ). Zdravím!
@ben - Smeták má problém s obsahem pavučin. Často se rozetře a rozmázne obsah (hmyz, prach ..) a zůstává špinavé šmouha na omítce. Vysavač jen vcucne - odsaje.
Souhlasím s Benem. Další vysavač jsou nejen vynaložené peníze, ale také zabrané místo někde v komoře. A jestliže jsou za tři dny pavučiny zaprášené tak moc, že se z nich sype prach (moc tomu nevěřím), tak je zřejmě v bytě zaprášené úplně všecho a úklid toho prachu normálním vysavačem a prachovkou je stejně nutný.
Vysavač akumulátorový
A na co si dát pozor?
- Na levné vysavače s malým tahem, elektrický výkon neznamená sací výkon = tah vzduchu,
- jak se vysypává odpad,
- pokud motorek není v ruce ale u země, nedostane se to úzkých štěrbin (mezi skříňemi ...),
- dostupnost servisu záručního i pozáručního (značkoví výrobci mají zpravidla dobré on-line poradenství), dostupnost náhradních dílů (prasklé tyčky, nové rotační kartáče ..),
- ...
1) na www.mall.cz za 3000 Kč (patří mezi dražší), ale nejlépe vyhovoval mým požadavkům
2) může být trvale zavěšen na nabíječce, zcela vybitý se nabíjí asi 3 hodiny, většinou nabíjím ne zcela vybitý asi 1,5 hodiny, součástí je indikátor stavu nabití (několik LED diod)
3) mám asi 3,5 roku, hlavní užítí: na drobky po 5 vnoučatech na zemi a na stole, úklid jejich smetí z botů v předsíni, pavučiny, pro celkový úklid domu velký bezsáčkový vysavač DYSON na 230V (přívodní kábel)
Zde je popis a ke stažení návod + lze s nimi se domluvit - případné dotazy (vpravo dolu ikona pro písemný chat/pokecání).
Zdravím,
Kdysi jsem řešil stejný problém a vyzkoušel jsem několik vysavačů a nakonec jsem jsem koupil tyčový vysavač Hoover (ten můj už se nevyrábí tak nemůžu dát odkaz) ale má dvě vyměnitelné baterky ,dojde baterka ,vyměním a jedu dál,pokud chci vysávat pavučiny a pod.tak zapnu turbo režim a není nic co bych nevysál,takže si jen musíte ujasnit kolik jste ochotná investovat,protože levné šunty se nevyplatí kupovat ,jsou jen pro zlost,nejblíž se tomu mojemu podobá tento alza.cz/... .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.