Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak z cd videí udělat MP4 na normální přehrání a posílání?

Od: assi® odpovědí: 9 změna:
Jak změnit video stažené na disk ze starého cd kopírováním na normální video co jde přehrát a nahrát jako video i třeba na disk Google...Teď je to v nějakém dokumentů jak TS atd. Zkoušela jsem konventory na netu nic nefungovalo...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Třeba handbrake by to mohl zvládnout. Určitě jsou i další konvertory. Dělat to online může snad jen sebemrskač.
hodnocení

Nebo třeba člověk jako já který tomu nerozumí ne :P
Stáhni si Acidemux.
Nebo alternativně Avidemux *klik*
Samozřejmě, Avidemux...nějaký překlep, omluva.

hodnocení

1x

Ten TS soubor jde přehrát? Teoreticky by to měl být naprosto běžný mpeg, který přehraje kde co. Jen bude větší než MP4.

halamus

MP4 není formát, ale kontejner, mohou v něm být u data v "běžném MPEG".

hodnocení

0x

Pokud vím, tak soubroy ts bývaly ne na CD, ale na video DVD. Pro jejich správné kopírování se to muselo grabovat. Při běžném kopírování to nasekalo chyby (ochrana proti pirátskému kopírování). Potom je potřeba použít nějaký video konvertor nebo editor, vědět co děláte a čekat... na starém PC dlooouho čekat, než ten konvertor to video přepočítal a překódoval do jiného formátu.

jano123
hodnocení

0x

Ja som vyskúšal už veľa prg. na zmeny formátu...

Roky používam FormatFactory, najviac sa mi osvedčil.

Je vo viac verziach. dekóduje obrázky, hudbu, videa...*klik*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]