Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak získat zapomenuté heslo

Od: kc odpovědí: 9 změna:

Máme zaheslovaný počítač,ale bohužel jsme všichni zapoměly heslo.Prosím jak ho obejít nebo ho zrušit,není tam ani nápověda. Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jaký je to operační systém?

kc
hodnocení

windows xp

hanher*

Zde máte program, který Vám ho dokáže rozluštit.

myego.cz/...

doplněno 17.07.10 19:59:

computer.pagez.cz/...

Další variantouý je přihlásit se pod jiným uživatelem, který má administrátorská práva a heslo pro daného uživatele změnit.

kc
hodnocení

Za odpovědi moc děkuji,ale jsem ženská nešlo aby jste mi to vysvětlily polopaticky? prosím ;)

No uživatel který má Administrátorská práva může změnit všem ostatním uživatelů jejich hesla, vytvářet a mazat uživatelské účty. Pokud je to tedy možné, přihlaš se jako uživatel Administrator a přes správu uživatelských účtů můžeš udělat co potřebuješ.

kc
hodnocení

jj.Mockrát děkuji.*placni*

pavelkokta

Nechci zakládat nové téma a proto se ptám zde.

Mám stejný problém, ale mám operační systé, Win 7.

Děkuji za radu

Zkus postupovat podle tohoto návodu:

computer.pagez.cz/...

A napříště si udělej toto:

maxiorel.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]