Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na praktický držák telefonu do auta

Od: boban® odpovědí: 7 změna:
Máte tipy na praktický držák mobilu do auta? Preferuji telefon co možná nejvyš, cca uprostřed palubní desky ale zase ne přímo na sklo nebo aby zaclanel výhledu přes čelní sklo. Pokud možno,aby šel telefon do držáku nastavit jednou rukou bez nějaké manipulace(mám totiž rád při řízení auta levou ruku v kapse jako spravnej frajer *palec*)
Co třeba magnetický držáky?
mobilmax.cz/...
Díky a hezký den

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Pár let používám už jen magnetické držáky a za mě nejlepší. Teda pokud nejezdíte offroad, už mi z něj párkrát mobil při extrémním zhoupnutí auta spadl *smich* ale mám ten plech až pod silikonovým obalem, takže síla, která telefon drží, není u mě ideální.
hodnocení

Jeden malý tip ode mě pro tebe. To chce balónový pneumatiky a nahustit pěkně na 1.5 barů. Budeš čumět, a budež si připadat jako na vzduchovým podvozku. Budeš se tak parádně houpat jako ti negři v rapperskych videoklipech. Už jenom ty zlatý zuby, kouř z auta interieru a náušnice v nosu budou chybět
*palec*

hodnocení

2x

mám tento temu.com/... - ale ne každé auto to může mít...

a já dovnitř té "klapky"na palubku dal ještě oboustrannou lepící pásku

Nesmí překážet ve výhledu. Záleží, jak řidič sedí vysoko. Někteří než by si udělali pohodlný výhled přizvednutím sedadla, raději koukají skrz volant.

u C4 nebo xsara picasso to není problém - tachometr je uprostřed a připnutí jde dát nad i pod stříšku tachometru, aniž by čemukoliv zavazel mobil

hodnocení

2x

Vzhledem k tomu, že používám aplikace (mapy, hvězdná obloha..), které se neobejdou bez kompasu, tak osobně nagnetický držák nedoporučuji.

Také záleží, za co v autě má držet. No a protože používám flipové pouzdro, tak vybírám držák s hlubokými "packami", nebo si jej upravuji.

hodnocení

2x

Nekolik let pouzivam Swissten W2-AV5 a nemuzu si vubec stezovat. Uchyceni do ventilace, automaticka detekce a uchyceni telefonu (pripadne dotykove tlacitka z boku) a k tomu 15W bezdratove dobijeni. v 95% detekce dobijeni i s pouzdrem (testovano na spigen armor u s21 fe a lg g7), nekdy je potreba telefon vyndat a znova vlozit. Jedina nevyhoda pro nekoho muze byt cena a nutnost propojeni napajeni (kvuli automatickemu chyceni telefonu) a to ze se nedovava s adapterem, ale pouze s kabelem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]