Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod z AVI do DVD formátu

Od: majk1973 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

přehrál jsem si do PC film z Mini DV kamery, upravil a uložil na počítači ve formátu .wmv a .avi. Poraďte prosím jak tyto formáty úpřevést do běžně použitelného formátu DVD nebo do DivX. Po převodu do Mpeg se film seká, zvuk také. Film byl vytvořen a uložen za pomocí Movie Maker 2. Vyzkoušel jsem pár softů přístupných na Stahuj.cz, ale bohužel. Poraďte jaký a kde nějaký soft stáhnout na vyzkoušení.Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

plaky*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
napr ULEAD DVD MOVIE FACTORY,VIDEO STUDIO 8 atd..v týchto programoch mozes vytvorit co len chces..

tesyk*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Já používám Ulead8, který zvládá i DVD, MPEG... . Ohledně sekání zvuku by bylo potřeba znát jak bylo video do PC staženo, jestli prostřednictvím USB, nebo i-link, a jaké snímkování pro uložení bylo nastavené (kolik snímků za sec), a pod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]