Nejste přihlášen/a.
Do mobilního telefonu jsem si pořídil druhou SIMku. Čili mám dvě SIM karty, každá reprezentuje jiné tel. číslo. Jak rychle mezi nima přepnout?
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Obě SIM jsou aktivní zároveň, proto nevím, co chcete vlastně přepínat.
bery®
Mám Motorolu a nastaveno, že sev vždy zeptá, ze který sim volat/psát. Když odepisuju, neptá se a odpovídá z čísla, na který zpráva přišla. U některých čísel v seznamu mám rovnou uloženo, kterou sum použít -nezkounal jsem, ale asi to jde jen u kontaktů uložených přímo v paměti telefonu. Jeste k tomu příjmu obou zároveň - mám 2 simky už ve třetím telefonu a denně se mi stává, že některý z čísel je krátkodobě nedostupný, i když jsou obě u vodafonu. Takže asi jsou ve skutečnosti aktivní jen nějak střídavě.
Mám během cca 10 let už ve čtvrtém mobilu (Honor, Nubia, 2x Xiaomi) dvě sim (T-Mobile + na firemní SIM postupně všichni tři operátoři) a nikdy se mi nestalo, že bych byl (pokud jsem byl v dosahu signálu) nedostupný. Dokonce můžu jednou SIM volat a na druhé být zároveň na datech.
Asi tedy nějaký problém v Motorole.
Asi tedy nějaký problém v Motorole.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]