Dobrý den, mám již přes 2 roky powerbanku Xiaomi mi powerbank 3 pro 50W a doposud fungovala normálně ale pote co sem do ni připojil malý usb vetracek zacla blbnout způsobem že mobil nabíjí zhruba 2-5 minut a pak se nabíjení přeruší nevíte co s tím
Dva roky powerbanka? Stratila kapacitu, koupit novou.
nikdok
Pochybuju že ztratila, ještě před použitím usb větráčku vždy mobil nabila z 0 na 100% bezproblému a i teď když každých zhruba 2-5 min vyndavam a zasouvam kabel zpět se takhle dokodrcam i na 100% + led indikátory na powerbance ukazují vždy že je power banka nabitá
Zkusil jste i jiný kabel nebo telefon? Třeba není vůbec problém v samotné powerbance.
nikdok
Kabely jsem zkoušel 2 (v normální nabíječce fungují bez problémů) jeden dokonce s oběma USB-C konci druhý samozřejmě klasický tedy jeden konec usb-a druhý konec usb-c
Přestane nabíjet? Je dobré vědět, co se děje. Pro to se hodí něco jako vi.aliexpress.com/... kde je vidět jaké je napětí a proud. Tedy jestli probíhá rychlonabíjení a jestli při takovém ukončení nabíjení zmizí napětí na vstupu. A dle toho se dá odhadnout kde je problém.
Taky tyhle různý displejicky rád používám a doporučuju. Hlavně u tý powerbanky je to ideální pro zjištění skutečný kapacity článků, když se přes to nejen vybíjí do spotřebiče, ale pak taky nabíjí a tak ukáže nejen kolik powerbanka vydala, ale i kolik se do ní vešlo. U noname Číny (s lepšími nemám zkušenost), je celková "účinnost" klidně takova, že řádově poloviční. Ale to je vlastně dobře, dojít k opačnému vysledku by mě trochu znejistělo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.