Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradíte s výběrem nové myčky?

Od: romanah odpovědí: 13 změna:
Dobrý den poradíte prosím ve výběru myčky? Hledám volně stojící, šířka 60 cm ale to nejdůležitější aby byla zevnitř nerezová a ne plastová jako většina myček. Není to hygienické, mastnota a olej se na tom více drží, do nerezu se to nemůže " zažrat " v plastu budete mít fleky a hlavně není to tak křehký materiál. Na ceně mi příliš nezáleží nejlepší by bylo aby šlo objednat z CZ eshopu i s dopravou. Děkuji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Většinou bude každý chválit to co má doma.

Takže my máme Bosch už přes 10 let a kromě poškození vinou zkratu elektroinstalace, tak jede bez jediné závady. Když nepočítám opotřebovaný plast. úchyt sklopného drátového stojánku na talíře. Občas vyskočí z uchycení. Ale jelikož je 99% času sklopený, tak nám to nevadí.

Když jsem to tehdy vybíral, tak jsem se díval na recenze a jelikož vždycky bude někdo nespokojený, tak jsem vybíral, podle toho, na kterou značku si lidi nejmíň stěžovali. A vyšla mi z toho Bosch. Silence Plus, tehdy za 19000. Made in Germany. Do Bosche jsem šel i proto, protože máme stejnou značku i pračku, ještě dýl než myčku (snad už 15 let) a též bez závad. A ještě sušičku 7 let.

Samozřejmě třeba Miele je jiná liga. Ale jednak stála (stojí) min. dvojnásobek a taky je na ně málo recenzí.

Konkrétní model vám nedoporučím, ale já jsem vybíral myčku se šuplíkem na příbory. To byl asi jediný konkrétní požadavek.

Presne tak, dokonca som po 12 rokoch predal Bosch umyvacku, stale funkcnu, nejakej mladej rodine za 75 eur a neprisli ma za tyzden nahanat s vidlami, ze to odislo. Jedina porucha za tie roky boli prasknute lanka pruzin na dvierkach, stacilo vymenit.

re4zon
hodnocení

0x
mycky-nadobi.heureka.cz/...
A zevnitr plastova? Prakticky vsechny mycky jsou zevnitr nerezove, vcetne tech nejlevnejsich...
romanah
Měla jsem na mysli vanu, jako že spodek uvnitř, omlouvám se moje chyba.

hodnocení

0x

Bosch, rad 4 a vyssi, to uz podla ceny a poziadaviek na doplnkove funkcie.

romanah
alza.cz/...
Známá si kupovala tuto 6/2023 už jí má skoro rok je to 4 řada a plastové dno a ty koše nekvalitní

hodnocení

0x

měl jsem 8 let whirpool, nebyla špatná, teď beru vše od BEKO, asi 4 roky myčka a bez problémů, stejně jako sušička prádla

hodnocení

0x
Domů beru vše AEG/ Electrolux takový lepší střed a slovo závada neznám.
asd1

@jenyk AEG/MIELE jedině a nic jiného nikdy. Prý electrolux to je největší ... to už můžeš u aut radit hyundai nebo dacii, to vyjde na stejno.

Prý co? Jedna paní povídala,..

Electrolux a AEG jedna firma jest. ;)

Tak tak, AEG Electrolux a Zanussi je pod jedním výrobcem..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]