Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stolní myčka

Od: lenarek® odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, chtěla bych se optat zda někdo vlastní stolní myčku, která nepotřebujete mít přívod vody, protože napouštět i vypouštět vodu lze ručně. Zajímala by mě zkušenost, zda se vyplatí pořídit.
Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

13x

Určitě se to vyplatí, stojí pár korun, spotřeba vody je nízká, provoz naprosto bezporuchový. Máme na chalupě po babičce, je už přes osmdesát let v provozu !

Stolní myčka
Díky za foto, člověka potěší...
Před šedesáti lety jsem se u toho každou druhou neděli střídal se sestrou při mytí nádobí. Musel jsem...
V současnosti se střídám u
dvojdřezu v lince s manželkou. I přes týden. Nemusím!
Mnozí z nás by se rádi vrátili k tomu mytí za stejných podmínek. Teda i toho tehdejšího věku...
Horkou vodu jsme ohřáli v hrnci na sporáku, nalili do jednoho dřezu, do druhého vlažnou na opláchnutí. Napřed sklo, potom talíře, potom příbory. Když byla ta první voda už moc mastná, dřez jsme vybrali a vylili do výlevky. Do druhého dřezu dolili horkou a umyli hrnce a pod.
Dnes je postup s tečící vodovodní studenou a teplou stejný. Ovšem také se nám do toho moc nechce!
.
Sestra má roky automatickou stolní myčku nádobí, krásně se vejde na desku pod vrchní skříňku. Na pár talířů, příborů, hrnků a sklenic. Je sama, než ji naplní, to první nádobí zaschne. A tak ho radši umyje vedle v dřezu, na ty dva talíře, sklenici a příbor a hrnec je škoda pustit celý cyklus a plno vody.

hodnocení

0x
Take nieco bude podobne skor hracke, nez fungujucemu pristroju.

svetskej
hodnocení

0x

Teda teda, koukám, co lidi nevymyslí za nesmysly a jak budeš vylejvat a nalejvat vodou, už takhle dost práce narovnat do myčky nádobí a vyndat ho :/)

Stolní myčka je podle mě nesmysl, ale existují myčky, které jsou Vstavitelné do spodní skříňky...

Stejně tak přívod vody lze udělat rozlišení dvojkou na klasický dřezový výstup A odvodu vody na dřezový sifon

Raději tazatelkou pošli fotku, kde to chceš posadit, snad né do maringotky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]