Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Repro hraje potichu

Od: charliejeam odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

vlastním starší repro sadu Genius SW-HF 4800 a problém je v hlasitosti. Pamatuji si, že před lety jsem přehrával hudbu na hlasitost 15 a byl to docela kravál. Nyní tam mám 30 a u televize je to sotva slyšitelné. Co se tam mohlo pokazit? Co zkontrolovat?

Děkuji Vám

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

simca
hodnocení

3x

A zdroj zvuku byl předtím a nyní stejný? Tedy ze stejného zařízení? Rozdíl přece může být i v předzesilovači.

hodnocení

2x
V TV to máte zapojeno kam? Do sluchátkového výstupu? Na tom si můžete nastavit taky hlasitost, tak se podívejte, jestli není ztlumený.
Z počítače či mobilu to hraje taky potichu? Pak ještě zkontrolovat jak přívodní kabel do zesilovače, tak kabely k reproduktorům.
Taky je ale možné, že je zesilovač vadný.
hujer

Já musel na ušní. Taky to hrálo tišeji a tišeji. Na ušním levé -43%, pravé -39% ...

sejuh

To musí být paráda, s těmi minusy na uších. Obzvlášť jestli bydlíte na venkově, kde je většinou rachot a v noci zase řvou čokli. Závidím. Sám totiž nevím co je lepší.. Možná bych na noc a kolikrát i přes den, nemusel ani dávat špunty:)(

hujer

Mno mě už bylo 70 a s tím sluchem je to fakt. Pracoval jsem v cementárnách, něco možná rodové, ale...

Nikdo ti nevěří, slyšíš to co nechceš- totiž hluky a šustoty perfektně, ale co potřebuješ ne.Bydlím na venkově a věř, že psy

slyším jak štěkají. No ale to je diskuse jinam.

sejuh

Nj,takže něco za něco... Tak radši zůstanu při starém a na noc tam vrazím špunty:)(

charliejeam
hodnocení

0x
Zdroj zvuku je ruzný a pokaždé to hraje stejně potichu - z PC, z mobilu i z televize. Mobil i PC mohu mit na max, ale vysledny zvuk stejne neni dobry. TV mam pres opticky kabel a jakysi prevodnik, takze jakomile toto zapojim zvuk nemohu ovladat na TV.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]