Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje historie Google Play?

Od: pansvacinka® odpovědí: 8 změna:

Včera jsem z Google Play na mobilu s Androjtem sosl dvě apky, jedna se mi nelíbila tak jsem ji hned smáznul a tu druhou teď nemůžu najít. Prostě v mobilu neni. Určitě jsem sosl dvě !

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Obchod play / účet/ správa aplikací / nainstalované
Dávám bod. Nebo potom přepnout na nenainstalované, pokud už ji v telefonu nemá. Tam jsou všechny, které kdy v tomto účtu byly stažené. Bohužel už to nejde řadit podle času instalace, což by bylo pro tazatele ideální. Už jen abecedně, nebo dle poslední aktualizace.
hodnocení

Dík *palec*

nenainstalované mi to nenabízí, ale každopádně je tohle aspoň možnost zjistit, jestli mi v tlf nevzniká binec.

Existuje historie Google Play?
Já když rozklepnu nainstalované mám toto
Existuje historie Google Play? #2
hodnocení

Android 12

Existuje historie Google Play? #3
Taky jen z nástavbou.
Třeba kliknout zde.
Existuje historie Google Play? #4
Existuje historie Google Play? #5
hodnocení

"mňuj" jsem kdysi měl na Redmi 10 Pro, líbilo se mi tam že bylo vidět jak frčí data při připojení a třeba na kolik je nabitá baterka v BT sluchátkách - a to bez instalování aplikací. Tenhle to nemá *zmateny* Je to čistej "androjt".

zazady
hodnocení

0x

A v historii vyhledávání není?

Mimochodem, už jsi zjistil, "čím se krmí žravky" jak jsi minule velmi inteligentně nazval bulimiky?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]