Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mosfet STP110N7F6

Od: zajixxx® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, jaká je nejvhodnější náhrada za mosfet STP110N7F6 (N-channel 68 V, 0.0055 Ω typ., 110 A, STripFET™ F6 Power MOSFET in a TO-220)? Nemohu jej u nás najít v žádném eshopu. Na aliexpressu je, avšak čekat měsíc na dodání... Je nějaká dostupná náhrada u nás v eshopech? Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Lepší, než darovat rybu, je naučit rybařit.
Takže buď na google zadáte typ a cross reference, nebo půjdete na web prodejce jako gme, farnell, mouser.., vyberete kategorii a podle datasheetu vašeho tranzistoru vybíráte parametry, na kterých vám záleží. Ve výběru vám pak zůstanou vhodné náhrady.
Konkrétní náhradu neuvádím ani proto, že záleží na použití. Pokud například bude sloužit jako spínač bez nároků na rychlost, může být klidně pomalejší a výkonnější. Nebo pokud by se vešel i v jiném pouzdru, tak to zase znamená větší výběr. Nebo pokud odešel kvůli přepětí a není podstatné dodržet tak nízký odpor v sepnutém stavu, zase by výběr vypadal jinak.
hodnocení

No, hledám a nenacházím... Pouzdro musí být stejné, v zařízení slouží k řízení napájení pohonu 3f elektromotorku (baterie 42V) nějaké vozítko či co...

hodnocení

Účel znáte, tak prosím konkrétněji. Náhradu jsem nenašel. Děkuji.

Bohužel jsem v nemocnici jen s mobilem, to na seriózni vyhledáváni není, snad se ještě někdo ozve. Já bych ho na tom alíkovi, nebo ebay objednal, někdy to přijde už za 14 dní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]