Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Satelit Mascom nastavení zvuku

Od: kellys2* odpovědí: 3 změna:

Koupil jsem kartu Skylink, přeladil satelit z UPC, naladil programy. Na TV která je propojená scartem se satelitem vše hraje v pohodě, druhou TV mám propojenou se satelitem přes anténní výstup mi přestal jít zvuk, obraz hraje v pohodě ale zvuk nejde. Zkoušel jsem přepínání BG/DK ale ani potom se zvuk nedaří naladit. Poraďte.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Úplně stejný problém jsem měl na satelitu Homecast, zvuk na stejných programech přes anténu nešel. A někdy mě to ještě udělá. Musím pokaždý přepnout zvuk tlačítkem Audio na dálkovým ovladači. Pravý kanál - Levý kanál - Stereo - Smíšený. Ted si z hlavy nepamatuju který to přesně jsou, ale dva jsou se zvukem a dva bez zvuku.

kellys2*
hodnocení

Díky, bylo to přesně ono! Přepnul jsem levý, pravý, stereo a zvuk jde!

Díky za dobrou radu a odpověď.

kellys2*
hodnocení

Ještě doplnění. Nejdou jenom ČT1, ČT2 a Prima. Na ostatních programech zvuk jde!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]