Nejste přihlášen/a.
I ty nejlevnější z Lidlu jsou All in one. Takže minimálně 3v1
Ale s tou druhou větou souhlasím.
Sorry jako, ale já vidím pouze dva v jednom, 3 v jednom mají napsáno 3 v jednom
Tak někdo z nás je slepý nebo neumí číst
Tohle balení jsem u nás už tak dva roky neviděl. A nevím jestli se u nás vůbec prodává ten classic v "novém /.... Doma mám jen All in one. Musím to zkontrolovat při přístí návštěvě marketu.
Sůl? No ta se dává ne kvůli mytí, ale kvůli tomu, aby se regeneroval iontoměnič. Bez soli se zničí a na to se záruka nevztahuje.
No to je zajímavý, a na co teda mají myčky tlačítko na tablety se solí? Četl jsi někdy návod k myčce? Já ano a je tam napsáno, že se má s máčknout, když se dávají tablety 3 v jednom, Pak se ta sůl že zásobní co. nespotřebovává, neproplachuje se asi
No tak teda nevím
Asi by tam ta sůl měla být v zásobník u, ale když máš tablety 3 v jednom, takže nespotřebovává, prý...
Levé víčko s hvězdičkou - zaberete směrem nahoru za tu packu na fotce dole, víčko drží zacvaklé na zobáčku. Tam nalejete opatrně leštidlo, když vybryndáte okolo, tak to utřete, ať vám to při mytí nádobí moc nepění. Zase zaklapnete.
Až leštidlo dojde, myčka dá vědět rozsvícením kontrolky s hvězdičkou.
Pravé víčko se šipkou, je posuvné doprava zajištěné pojistkou na tlačítko. Zkuste zmáčknout ty vroubky napravo. Nebo ten jazýček dole, nebo ten obdelníček napravo. Něco bude fungovat. Tam dáte tabletu nebo prášek nebo gel a zase posunete víčko doleva až zaklapne.
Třetí víčko na sůl jsem popsal o kousek níž/výš.
Když nám tu dáte název a typ té myčky, tak by se třeba dal najít celý návod na internetu.
Sůl do myčky tam nasypte i do té vody co se tam vejde a zavíčkujete. Někdy se doporučuje poté jednou provést mycí rychlocyklus jen aby se to slané, co vybryndáte, umylo a nevedlo třeba ke korozi.
@doly: V nádobě na sůl je voda, ta tam bude vždycky (v nové myčce teda ne, no), protože v ní se rozpouští ta granulovaná sůl. Nasypejte jí tam co se jí tam vejde, klidně ji rozhrňte do stran. Vytékající vody si nevšímejte. Není předepsané množství. Přehnat to nejde (když teda zavřete potom víčko), myčka si vezme kolik bude potřebovat. A vydrží celkem dlouho. Na displeji vám pak ukáže, když dojde. Bude svítit kontrolka u obrázku jako je na tom víčku. Takové "S" ze šipkama. A i pak jde ještě udělat bez obav pár cyklů.
@riva: Proto se tam dává sůl až před zapínáním myčky. Není pak třeba dělat cyklus naprázdno a plýtvat energíí a vodou.
Nemůžu souhlasit. S tabletama z Lidlu se nádobí někdy špatně umyje, což se nám třeba s Jar Platinum nestane.
Ale je fakt, že stejně používáme, ty které seženu ve slevě, teda i ty z Lidlu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.