Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chrčení repráku

Od: adelice® odpovědí: 6 změna:
Dobré ráno, včera mi začal z ničeho nic chrčet jeden z repráků a při přehrávání hudby či filmu tak kazí celkový zvuk. Mám menší domácí kino Sound Blaster X Katana něco málo přes 5 roků starý. Myslíte, že se s ním mám už rozloučit? Nebo by ještě stálo za to, investovat do opravy?
Děkuji, A.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Prohoďte na výstupu domácího kina levý a pravý reprák. Když bude chrčet furt ten samý, je to reprákem, když se chrčení přestěhuje, je to kinem.
hodnocení

Děkuji za tip, ale když se kouknete na ten model, tak to je jeden podlouhlý reprák vcelku…to asi přehodit nelze… *zmateny*

111®
hodnocení

2x
Zkuste jiný kablik.

111®
hodnocení

0x
Chrceni muze byt vadny koncovy stupeň kanálu nebo reprak. Neohul jsi to?
hodnocení

Už AUX mi dělal problémy, nějaký špatný kontakt, ale repráky mi šly normálně, od včerejška se zhoršil i zvuk…zkusila jsem vše a bez výsledku. Nějak moc nahlas jsem to nikdy nedávala…spíše se to využívalo na požitek z filmů *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]