Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu, sama to nerozlousknu. Koupili jsme si nový telefon. Na krabičce je nápis: Redmi Note 13 Pro. Nic víc.
Na účtence je uvedeno: Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8 GB / 256 / GB
Vybírám si k němu pouzdro v e-shopu, mám označit požadovaný typ. Nevím, který. Z několika přichází v úvahu tyto:
1/ Redmi Note 13 Pro 4 G
2/ Redmi Note 13 Pro 5 G
3/ Redmi Note Pro +
Poradíte mi, prosím, které pouzdro zakoupit, aby bylo pro náš telefon to správné?
Uvažuji, že se vydám s telefonem do kamenných obchodů a tam mohu vyzkoušet. Bude to ale běhání a navíc jistě i dražší. Proto bych raději přes e-shop. Děkuji - Jaga.
Děkuji za radu, chtěla bych ale takové to knížkové pouzdro, otvírací /zapomněla jsem do otázky napsat/ a v těch tady výběr, bohužel, takřka není. Jaga.
Nejspíš máte tento 4G. Ale kdyby náhodou tento je 5G
Takže ten odkaz na Promobily.cz od @111 je asi správný. A nahoře nad obrázkama pouzder lze vybrat typ pouzdra, Knížka otevírací.
Mimochodem třeba tady mají asi 1000 druhů
Nebo i Alza má 223 druhů od 159kč
Nebo třeba tady mají takové decentní i když trochu dražší.
Tak opravuji, Alza to má udělané "fikaně"nahoře má popisek bez 5G, ovšem všechny pouzdra jsou jen na 5G verzi. Takže pro vás na nic.
Ale třeba Allegro má knížkové/flipové pouzdra od 97kč. Vlevo jde vyfiltrovat odesílání z Česka nebo Polska ať nemusíte čekat 11-16dnů na doručení. Můžete to mít do konce týdne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.