Nejste přihlášen/a.
Zvažuji koupi radiomagnetofonu AIWA (asi Aiwa BBTC-660DAB/BK, cca 3000,- Kč) s DAB rádiem (raději DAB nebo DAB+?) Bylo mi řečeno, že tady, na Zlínsku, v našem regionu, je dostupný pouze Multiplex kanál 12D - zajímá mne (dříve, než si radiomagnetofon pořídím), které regionální stanice (vím, že všechny celostátní + ČRo POHODA) naladím? Půjde mi i např. Český rozhlas České Budějovice, Ostrava, Vysočina atd.? Díky těm, kteří podobný radiomagnetofon či zkušenost mají a mohou poradit... Krásný máj
Více polopatisticky prosím, které přesně stanice naladím, tady v paneláku, které ještě další, co na FM běžně nechytnu? I když třeba chytám na FM i ČRo Plus, což málokde jde...
Na mapě pokrytí digi.ctu.cz/... zvolíte poskytovatele (Český rozhlas),
Vyhledáte vaši adresu třeba Zlín 4600 a ukáže se vám směr na vysílač Tlustá hora (457 m.n.m), 10 kW EIRP
Na Parabole parabola.cz/... najdete kanál 12C a seznam programů (rádio s automatickým skenováním vám je vypíše).
Doporučuji spíše rádio s odnimatelnou anténou na F-konektor, kam můžete připojit anténu jinou (třeba i aktivní).
Teď mě napadlo... myslím, že i neregistrovaným jde ohodnotit více odpovědí. Pokud teda uznáte, že vám pomohly. Do ničeho vás nechci tlačit, jen abyste věděl, třeba i někdy pro příště.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.