Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení wifi kamery

Od: lukasarts odpovědí: 5 změna:

Zdravím, mám připojení k internetu přes kabel ethernet (modem Zyxel). Můj dotaz zní: existuje způsob, jak připojit wifi kameru Sygonix SY-4945180 Wi-Fi IP? V manuálu ke kameře uvádí, že připojení pouze do 2,4 ghz.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

0x

Wifi kamera se připojí na tvou wifi síť (návod bývá součástí kamery). A pak jde o to zvolit vhodnou aplikaci jak se ke kameře připojit v lokální síti nebo z celého světa.

lukasarts
hodnocení

Ano, postupoval jsem podle manuálu. Stáhl jsem aplikaci Smart live do telefonu, ale spárování se opakovaně nedařilo. Kamera nenačetla qrkod z manuálu. Nevím jestli je problém v tom, že mám internet po kabelu. Dříve jsem měl router a anténu na střeše. A

111®
hodnocení

0x

kamera má načíst GR snad z mobilu, ne z manuálu..ty ji chceš propojit s manuálem nebo telefonem?

riva

Jinde je zase qr kód na kameře a ten je potřeba načíst z aplikace v mobilu.

lukasarts
hodnocení

Sorry, chyba ...ovšem qrkod se zobrazil v telefonu v aplikaci a ten se má nasnímat kamerou a dojde ke spárování. Pokusů bylo nepočítaně z různých vzdáleností a výsledek žádný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]