Dobrý den, mám žárovku viz. odkaz obchod.aulix.cz/... mám takový problém, že po vypnutí vypínačem (odpojení od 230v) si žárovka nepamatuje poslední nastavení. Setkal jste se s tím někdo? Lze nějak nastavení uložit? Vždy po zapnutí se vrací na teplou a poloviční svit.
Nesmíte vypínat vypínačem, jedině na dálkovém ovladači, pak po zapnutí DO bude vše v pořádku... Žárovka nemá záložní baterii, proto při ztrátě napětí, vypínačem, si nepamatuje nastavení...
kare
Děkuji za odpověď, i když mě moc nepotěšila. Žárovku mám v lampičce u stolu takže ji stejně pokaždé zapnu a namířím tak jak je pro mě zrovna vhodné (proto jsem se chtěl vyhnout zapínání/nastavování ovladačem). Zvláštní je že tu mám ještě jednu podobnou Smart s WiFi (nikoliv IR jako tato), která si poslední nastavení pamatuje (i po odpojení 230V), ale občas se chce z ničeho nic párovat (bliká), tak jsem jí uklidil do šuplíku...
ml1
Mám těhle hraček víc a každá se chová jinak (některá si pamatuje, jiná si nepamatuje a začíná studenou bílou nebo zhasnutým stavem). Kdybych se tím chtěl zabývat, tak vím, že přinejmenším v několika je tiny13 nebo něco takového (podívat se na střeva, pokud to lze, je můj zvyk), co by šlo lehce přeprogramovat (a asi bych nemusel začínat na zelené louce, určitě je spousta programů po internetu), ale opravdu se tím zabývat nechci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.