Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Braun Series 3 nabíjení

Od: jarin® odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

prosím Vás, je tady někdo, kdo si v Lidlu taky kupoval strojek Braun series 3, konkrétně označení MGK3410. Podle návodu se má nabíjet až 10 hodin. Na adaptéru do zásuvky je LED dioda, která svítí furt zeleně a nějakým způsobem jsem v návodu nevyčetl, jestli po nabití zhasne nebo svítí furt. Nebo jestli třeba při nabíjení bliká (tak jak je to u jiného Braun modelu). Nevím jak je to přednabité z výroby ale po rozbalení jsem to hodil na nabiječku ale furt to svítí. V návodu nic popsané není, jsou tam jen obrázky ze kterých mi to není jasné.

Díky!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer
hodnocení

2x

Myslím, že ne! Stačí se podívat na prodejny a třeba:

Baterie

Indikace stavu nabití: Ne

Doba nabíjení: 600 min.

Výdrž baterie: 50 min.

Funkce

Počet nastavení sestřihu: 13

Nastavitelný hřeben: Ano

Odsávání: Ne

Další parametry

Nastavení délky: 0,5-21 mm

hodnocení

0x

Hmm.*hi* Od doby, co Procter & Gamble koupil Braun, to jde se značkou BRAUN z kopce. I já jsem si toho všiml. Doba nabíjení nekonečná, bez indikace nabití. U mne zastřihovač vlasů Braun HC5010. Nabití indikují, ale nabíjí se přes 10 hodin. Značku BRAUN asi po desetiletích opustím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]