Nejste přihlášen/a.
Zdravím místní rádce,
obracím se na vás s dotazem. Drahá polovička si objednala parfémy na praní Puella, včera zásilka dorazila. Aktuálně jsem ale na internetu v diskusích i na VašeStížnosti nalezl 2 lidi, kterým to prý poškodilo pračku - rozleptalo a vyžralo plasty. Chci se tak zeptat, je to opravdu bezpečné? Máme skoro novou pračku za 35 tisíc, tak by mi asi hráblo, kdyby ji to poškodilo.
Na internetu jsou tisíce a tisíce pozitivních hodnocení, máte někdo s těmito parfémy zkušenost?
Ještě mne napadlo, jestli by nebylo lepší těch 5 ml nejdříve zvlášť rozmíchat třeba v litru vody a při posledním máchání nalít při napouštení, tj. že by nebyl při nalití tak silně koncentrovaný? ( ve výsledku by se stejně naředil vodou při napouštění, ale takto bych měl jistotu, že není nikde v pračce v té silné koncentraci.
Máme možnost si nastavit, aby nás pračka do telefonu informovala o posledním máchání, takže bychom to skočili nalít, tím by to mělo být rozředěné a nic by snad nemělo udělat.
Děkuji za případné info či postřehy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.