Nejste přihlášen/a.
Zdravím, brzy poletím na vysokou, takže sháním notebook, který by mě v průvěhu studia doprovázel.
Vybírám hlavně z Lenova, protože na něj můžu dostat velkou slevu.
Našel jsem si tenhle notebooky.heureka.cz/...
Ale nevím, zda-li bude stačit. Požadavky jsou jisté - dlouhá výdrž, ne příliš velká hmotnost atd…ale nevím, jestli tento notebook postačí na studium ekonomiky. Budu rád za každou odpověď.
Vybírám hlavně z Lenova, protože na něj můžu dostat velkou slevu.
Našel jsem si tenhle notebooky.heureka.cz/...
Ale nevím, zda-li bude stačit. Požadavky jsou jisté - dlouhá výdrž, ne příliš velká hmotnost atd…ale nevím, jestli tento notebook postačí na studium ekonomiky. Budu rád za každou odpověď.
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
vili
1x
Na studium určitě postačí. Je to lehké, má to podsvícenou klávesnici, dostatečné komponenty jako procesor a displej
Co by vadilo mně, že je zde pouze integrovaná operační paměť bez volného slotu na případné rozšíření, a integrovaná grafická karta. Protože je fakt, že téměř každý, koho znám, si alespoň občas chce zahrát nějakou hru na odreagování.
Pokud vy s tím dokážete žít, asi nic moc lepšího nevymyslíte.
Co by vadilo mně, že je zde pouze integrovaná operační paměť bez volného slotu na případné rozšíření, a integrovaná grafická karta. Protože je fakt, že téměř každý, koho znám, si alespoň občas chce zahrát nějakou hru na odreagování.
Pokud vy s tím dokážete žít, asi nic moc lepšího nevymyslíte.
0x
Pokud budeš pouze řešit něco v Office a nebudeš konstruovat něco v CADu tak je to plně dostačující a na ekonomické škole snad určitě. Tam se řeší jen grafy a tabulky či prezentace. Silný notebook je potřeba jen na náročné hry a programy pracujícími s vektory. 8GB paměť je pro běžné operace dostačující. Toť zkušenost...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]