Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Vyrabí se dnes ještě set top box s rf modulátorem? Externí není nejlepší volba protože je to přenosná televize a chtěl bych to mít na 2 zástrčky.Za odpověď děkuji.
Asi to dá hodně shánění, v začátcích DVB-T2 se dělaly, ale analog je už opravdu trochu mrtvý.
To bude asi hodně stará televize, vstup na video měly i televize Tesla Color někdy od druhé půlky spíš konce osmdesátých let.
Po stb jsem už dávno nekoukal, my to u jedné televize vyřešili novým videem u druhé TV hatem pro raspberry (ani jedno nemá modulátor, ani hdmi, což je dneska už taky problém (rpi4 analogový výstup má, to video ho nemá takže byla potřeba konverze na analog)), od té doby mě to nijak nezajímalo, ale když jsem v té době po tom koukal ,tak stb s modulátorem byly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.