Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xbox 360 versus PlayStation 3

Od: tazatel123 odpovědí: 2 změna:
Zdravím, zvažuji koupi konzole a rozhoduji se mezi Xbox 360 a PS3. Jde mi o závodní hry a nevím, jaká konzole má lepší hry. Jestli Forza nebo Gran Turismo. Děkuji za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To je věc názoru... a rivality příznivců obou konzolí... stejně jako příznivců dané hry.

Jen by mě zajímalo, jestli si uvědomujete, že obě Vámi vybrané konzole se přestaly vyrábět před 10 lety a oba výrobci od té doby uvedli do prodeje dvě další generace svých konzolí?

Osobně dávám přednost PC, ale pokud bych měl volit konzoli, podíval bych se spíš po současné produkci.

Jestli Ti jde vyloženě o tyhle dvě hry, tak mě víc bavila Forza a je i na Windows...ale to je asi jediná exkluzivita, kterou má XBOX lepší. Playstation má tituly jako Last of us, god of war, heavy rain, kill zone, exkluzivity na PSko jsou mnohem lepší, než na XBOX. Halo nebo Fable co bylo na 360tce mě nikdy nechytlo.

A také bych se podíval třeba po PS4 nebo XBOX One X, to jsou o generace starší konzole, PS3/X360 jsou dvě generace staré, ale zase konzole i hry budou dost levné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]