Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena mms o2?

Od: aja1946® odpovědí: 3 změna:
Nevím, jak jsem se tak mohla splést, ale omylem jsem místo na whatsapu poslala smsku s textem a fotkou. Kolik mě to asi bude asi stát? Diky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x
Maximálně kolem 10 korun, spíš méně (většinou cca 5). Některé tarify mají i dnes nějaké volné MMS (třeba 5 měsíčně).
Nebojte se, nezruinuje vás to :)

hodnocení

3x

Mám u O2 nastaveno inkaso na více čísel do rodiny a když mi omylem tatík posílal z jednoho čísla mms, přešvihlo to jako celek určitou částku a inkaso bylo odmítnuto - takže jsem šel do nastavení a všem číslům mms zakázal. To můžete i na pobočce O2 - pro jistotu.

ceny podle tarifů se pohybují - jak bylo již napsáno - 4-10,-Kč za kus

doplněno 19.04.24 20:41:

zkusil jsem teď prolistovat nastavení v mobilní aplikaci a tam to není .. že bych to měl ještě z dob O2Family? .. oni pak tuším letos v lednu tu family verzi rušili a přešlo se automaticky na O2...

No je to nějaký divný - pamatuju si, že jsem musel po neprovedeném inkasu platit příkazem.

Doporučil bych tedy vyzkoušet nastavení v telefonu, jestli to jde blokovat. A jestli ne, tak zkuste přes O2 buď na pobočce nebo přes chat jejich webu.

hodnocení

Jak jste to udělal. Nějak ten okyn nepovolit nemohu v žádném nastavení najít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]