Nejste přihlášen/a.
Mám u O2 nastaveno inkaso na více čísel do rodiny a když mi omylem tatík posílal z jednoho čísla mms, přešvihlo to jako celek určitou částku a inkaso bylo odmítnuto - takže jsem šel do nastavení a všem číslům mms zakázal. To můžete i na pobočce O2 - pro jistotu.
ceny podle tarifů se pohybují - jak bylo již napsáno - 4-10,-Kč za kus
zkusil jsem teď prolistovat nastavení v mobilní aplikaci a tam to není .. že bych to měl ještě z dob O2Family? .. oni pak tuším letos v lednu tu family verzi rušili a přešlo se automaticky na O2...
No je to nějaký divný - pamatuju si, že jsem musel po neprovedeném inkasu platit příkazem.
Doporučil bych tedy vyzkoušet nastavení v telefonu, jestli to jde blokovat. A jestli ne, tak zkuste přes O2 buď na pobočce nebo přes chat jejich webu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.