Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace Chomp a MMS

Od: magdon® odpovědí: 2 změna:

V telefonu s Androidem používám pro zprávy aplikaci "Chomp". Občas se mi na displeji objeví tohle oznámení. MMS mám všude povolené. Nikdy žádná MMS nepřišla a ani se mi nepodařilo zjistit, jaká a od koho by vlastně měla přijít. Ať udělám cokoliv, oznámení zmizí bez jakékoliv další reakce. SMS fungují normálně. Co mám kde blbě nastavené?*nevi*

Aplikace Chomp a MMS

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A v původní aplikaci Zprávy MMS chodí? Problém je příjem přes wifi nebo přes data? Odzkoušejte odchozí i příjem buď pomocí wifi, pak přes data...a dejte zprávu.

hodnocení

Přes původní "zprávy" to funguje i přímo přes operátora (bez dat, mimo Vifi i Internet). Jenže "zprávy" mi moc nevyhovují a ten "chomp" mi přijde uživateldky lepší. MMS mám i v tom "chompu" povolené. Tak jsem myslel, jestli se s tím dá něco dělat, nebo jestli to "chomp" vůbec neumí. Jenže v tom případě by asi neuměl ani tu hlášku (taky by asi nenabízel možnost MMS povolit). Ani netuším, od koho by mi nějaká MMS měla přijít. Ptal jsem se pár známých a nikdo mi nic neposílal. Přesto se ona hláška objevuje sice nepravidelně, ale prakticky tak ob den, někdy i několikrát denně. *zmateny*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]