Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Peněženka Google

Od: minda® odpovědí: 7 změna:

Pěkný den, milí rádcové. Vznikl mi problém. Doteď jsem bez problémů platila všude mobilem, prostřednictvím Peněženky Google. Přišlo mi však mailové upozornění, že mi za 30 dní přestane fungovat, protože bude podporována pouze v zařízeních s Androidem 9 a vyšším. Já mám Android 8. Poradíte mi, prosím, čím ji můžu nahradit? Předem děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer
hodnocení

1x

Jak jednoduché - Androidem č.9!

hodnocení

Díky, ale c-hci si nechat svůj mobil s Androidem 8.

ml1

Tak holt google přijde o jednoho uživatele téhle funkce. Je otázkou, jestli bude truchlit víc on nebo Vy.

pepeek

Pokud nechcete měnit telefon, nezbude nic jiného než placení telefonem oželet. Každopádně počítejte s tím, že postupem času bude víc a víc aplikací a funkcí vyžadovat novější Android a stejně se koupi nového telefonu nevyhnete.

hodnocení

1x

Dobrý den, co nějaké pouzdro na mobil typu knížka, do kterého si strčíte svou kartu?

hodnocení

Takže jiná aplikace není? Dobrá, budu znovu nosit kartu. Děkuji za info a přeji hezký den.

hodnocení

0x
Mám stejný problém a žádnou jinou aplikaci jsem nenašel. Dost mě nasrali, protože používám více karet a nechci všechny karty neustále nosit sebou. Bude to určitá komplikace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]