Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Iphone rezim nerusit, letadlo , stale chodi zpravy a tel

Od: juelen odpovědí: 1 změna:
Dobry den jak na apple iphone 15 pro max s nejnovwjsim software nastavit to aby me nikdo nerusil kdyz si to nepreji kdyz dam rezim ( soustredenii) nerusit stale mi zvoni a vibruji sms a volani to same kdyz dam i rezim letadlo to same kdyz dam oba rezimy i kdyz stahnu zvuky tak alespon vibruje a to i kdyz to dam na iphonu i apple watch jediny co funguje je rezim spanek ktery mam nastaveny na akcni tlacitko. Uplne me irituje kdyz mam hodne prace neco delam treba natiram a furt mi jak idiotovi vibruji hodinky nekdo otravuje vola a ja jsem nucen na tvrdo vypinat jak telefon tak hodinky jelikoz mam watch series 9 lte nejake rady peosim jak mit zapnuty tel ale aby nechodily vibrace ani zvuky vvrezimu nerusit to same jak muze chodit peijit sms kdyz mam rezim letadlo to az bych cestoval v letadle tak by prece fungovat nemelo?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím,

zvláštní...

K režimu letadlo, které mi funguje normálně, prostě tel. je odpojený komplet, mně napadá.. .Nezapnul jste někdy v režimu letadlo třeba bluetooth nebo i wi-fi? Stačí třeba jednou a tel. si pamatuje a pak při zapnutí letadla tyto funkce jsou dostupné automaticky. Musí se opět manuálně vypnout.

Nic jiného mně nenapadá..

K funkci Soustředění.. bohužel nepoužívám. Jediné, pošlu odkaz než vypisovat funkce, ale to asi určitě znáte..:)

support.apple.com/...

Pokud máte vše i tak v pořádku, navštivte záruční opravnu, tel. máte v záruce, nechte si udělat diagnostiku celého zařízení, popř. předveďte problém na místě. Myslím že se řešení hned najde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]