Šlo by to nastavit, aby to nešlo? Poslední dobou se mi už několikrát stalo, že jsem zvedla volání nebo i sama volala a jak vezmu telefon blíž k uchu, špatně slyším, o něco zavádíme a je z toho skupinový hovor a kupodivu jsou tam vždy tři stejní lidé. Ale žádnou komunitu nastavenou nemám
Dávejte si k uchu jen horní část telefonu s reproduktorem,případně používejte externí sluchátko na kabelu nebo bluetoth... Nebo zapněte hlasitý odposlech a telefon položte na stůl... Můžete navštívit také foniatrii,kde vám sestaví naslouchadlo přímo na míru... Dotýkáte se tváří plochy a zapínáte samovolně,to co nechcete.
To vím, jenomže na to zapomenu a zvednu a dám k uchu
jirib
K uchu dát můžete,ale nedotýkejte se tváře... Je to marný,je to marný,je to marný... Můžete na volání používat jen tlačítkový telefon...na klikání stejně používáte tablet...
Já zásadně volám přes mikrofon, hlasitý odposlech. Pokud tedy nejsem někde, kde to nejde. Mám s tím problém opačný, při hovoru mi jedna paní stále vytáčí videohovor, o který nestojím. Taky je to tím, že se jí to povede nechtěně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.