Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, lze nějakým způsobem přehrát MP3 na receiveru Onkyo HT-r518?
Třeba něčím podobným,jak je na obrázku č.4, nebo jinak.
Děkuji
Receiver má vstup AUX, takže tam prostě připojte cokoli co umí přehrávat MP3. I to co je na obrázku by se správných JACK->CINCH kabelem fungovalo, já bych ale šel do něčeho s displejem (textovým), protože jinak bude orientace ve skladbách peklo.
S koncovým zařízením poradí povolanější, já osobně už si dlouho vystačím s mobilem, jsem velmi nenáročný posluchač. Ale už za ně mohu říci, že dost záleží, kolik do toho hodláte investovat. To co jste hodil do původního dotazu je to nejlevnější z Číny. Jestli chcete jít po co nejmenší ceně, tak prostě hledat dál na aliexpressu MP3 přehrávače, jen si vybrat nějaký s displejem. Pokud chcete kvalitu, bude třeba si připlatit. V tomto odvětví ale už nechám slovo povolanějším posluchačům.
mikihans:
mp3 přehrávač jsem vybíral před cca 6 lety, takže technické podrobnosti už si nepamatuji. Kdyby to bylo jak píšete, že na hardwaru nezáleží, pak by pro přehrávání mp3 vyhověl i mobil, umí to každý. Já jsem zkoušel mobily s Androidem i pár aplikací na přehrávání mp3 a tudy cesta nevede, kvalita je velmi nízká. Koupil jsem z druhé ruky přehrávač mp3 Samsung a kvalita byla výrazně lepší, myslím, že by to poznalo i netrénované ucho. Asi by mi stačil, kdyby uměl formát flac. Nakonec jsem koupil FIIO a mohu zodpovědně říci, že kvalita je ještě o stupínek lepší než u Samsungu. Proto doporučuji na přehrávači mp3 příliš nešetřit, mám to ověřeno. Ještě dodám, že je možné, že některé mobily už tohle zvládají lépe (iPhony prý umí hudbu obstojně).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.